allt i ett

måndag igen då. en väldigt skön sådan faktiskt! skrev spanska prov imorse som gick skit och sen åkte jag hem. vid två mötte jag upp fina victoria för en fika på Iwa. så mysigt och skönt att bara snacka i två timmar! 
imorgon är det inte heller speciellt mycket i skolan, en förberedelse timme som jag överväger att åka på och sen idrott. så ska försöka få lite saker gjorda imorgon innan skolan, som jag skjutit upp hur länge som helst.. hela denna vecka är väldigt lugn, skriver sista provet för denna period på onsdag och sen är jag i princip ledig torsdag och fredag! 
helgen har varit helt okej, utgång som vanligt.. helt sjukt vad arken är tråkigt! så nu var faktiskt på riktigt sista gången på ett bra tag som jag stämplar in dit. före arken så var vi till astrid på förfest, spelade beer pong och hade det trevligt. sedan blev det indigo, favoriten, med några vänner!
 
eftersom jag är ny (igen) på det här med att blogga så har jag ju inte tagit några bilder haha. att ta bilder är verkligen något jag borde och måste förbättra mig på! så nu blir det tyvärr bara gammalt skräp typ.
 
alltså denna bild. jag gillar den så himla mycket. så mycket glädje och kärlek.