01:30

jag kan verkligen inte somna.. det är fruktansvärt irriterande, för klockan går så långsamt. vet inte om det beror på att jag är så pirrig i magen av lycka för allt roligt som kommer att ske de kommande dagarna! imorgon är sista dagen i skolan (för jag ska övertala Juan Carlos att vi ej behöver kommer på vår enda lektion på onsdag) och vi ska på flamneco! på onsdag är sista dagen här, förhoppningsvis blir det sol och poolhäng! och på torsdag klockan 12 lyfter flyget! är så himla glad! inte nog med det så väntar en massa roliga saker där hemma! är så taggad! 

i lördags spenderades halva dagen i toledo, en mycket fin och mysig stad! och i söndags vad vi in till Madrid en sista vända! där pablo tvingade oss att åka en jätteäcklig glashiss på ett museum (som han också tvingade oss till fast jag protesterade)! efter det hade jg och lina tänkt sola men det var alldeles för molnigt så vi gick till parquesur och spenderade några timmar där! 
idag var det skola och vi hade endast två lektioner, så har suttit ute i solen och försökt plugga lite spanska. idag var vi även till gymmet för sista gången, vilket var ganska skönt eftersom gapen och spinningen har börjat bli en aning enformig haha! sedan tog vi vår vanliga runda i stan, köpte bland annat lite alkohol (hehe). 

under dessa två månader har jag lärt mig att äta en massa nya saker, jag har alltså blivit mindre kinkig, vilket mamma kommer bli jätteglad över! jag har även lärt mig att uppskatta min familj mera och allt jag har tillgång till. jag har insett hur fruktansvärt bra jag egentligen har det och hur bortskämd jag egentligen är om man jämför med människorna här! jag har även insett hur bra åland är, trots att det är en liten ö där alla snackar skit. den är så mycket tryggare och så mycket bättre på många sätt och vis än till exempel detta egentligen ruttna land, Spanien! haha
jag är så glad över att jag äntligen snart ska få träffa min saknade familj och vänner igen! har lite svårt att förstå att det endast är två dagar kvar. hur kan det ha gått så snabbt? 

nu vet jag inte hur mycket stavfel det finns, eftersom jag skriver på telefonen, men jag orkar inte gå igen om rätta allt! så här kommer lite bilder från senaste!