lately

de senaste dagarna har jag varken haft tid eller ork till att blogga.. men ändå har det inte hänt något speciellt. det är allt skolarbete som tar upp det mesta av min tid och det är förskräckligt! jag blir så trött, irriterad, ledsen och ångestfylld bara att tänka på det, ännu värre blir det när jag öppnar bo kerna och inser hur mycket det egentligen är och hur mycket jag har kvar att göra.. 

denna vecka har bestått av skola, plugg och gym. har även haft gymnastik med klassen och det var ju på en helt annan nivå än hemma haha, skulle hur lätt som helst fixa 10 i gymnastik där. och nu förstår jag varför de inte duschar efter gymnastiklektionerna eller byter om! 
i fredags gick jag till parquesur och mötte upp lina och Maria, var på jakt efter en billig röd kjol som jag skulle haft till superhjältar-festen igår, men hittade inte någon.. hittade istället lite annat smått och gått inne på primark. Jag och lina gick loss när vi insåg hur billigt det var haha! och igår var det som sagt den där festen med klassen. det var nog helt okej roligt, sjöng karaoke, spelade pingis och några andra "lekar". Maria och hennes vänner, eller klassen, festar inte riktigt på samma sätt som vi gör hehe. åkte hem ganska tidigt eftersom vi idag var in till Madrid och det var uppstigning 05.00 imorse (OBS. min telefon som aldrig dött vid 70% gjorde det inatt! vilket resulterade i att jag vaknade 06.15 av att spanjor pappa2 ringer på dörren, 5 minuter senare sitter jag i bilen påväg till tåget. så snabb var jag!) vi hjälpte till under maratonet som var idag, gav de behövande vatten och sen när vi var klara gick vi, jag vet inte hur många kilometer men det kändes som tusen, runt i Madrid, hejdade på de tappra löpare innan vi till sist äntligen hoppade på tåget hem igen. så nu har jag varit och är fortfarande ganska trött, men har ändå försökt mig på att skriva lite på min andra religions uppsats, vilket har gått åt skogen haha. 
här kommer lite bilder från senaste! och eftersom min telefon hade dött så blev den hemma på laddning, så fick ta med mig kameran och de bilderna kommer först nästa vecka någon gång då jag får hit min dator! 

här handlar man med en variant av resväska
mina mega goda luncher som jag kokar ihop efter skolan
hålrummens i skolan ser ungefär ut såhär varenda gång
detta är frukost för spanjorerna, som tur är har jag tillgång till havregryn
kan ej beskriva hur god denna frozen yoghurt med vanilj var, skulle sitta fint i magen nu
svettig bild på gymmet
några av tjejerna från klassen
emma x2 och en lina